KINESITHERAPIE & REVALIDATIE

Of je nu rugklachten hebt door een slechte zithouding, een blessure hebt opgelopen tijdens het lopen, of moet herstellen van een operatie: “de zorg voor je lichaam via beweging”, waar kinesitherapie letterlijk voor staat, is voor elk van ons ooit noodzakelijk.

Wil je op doktersadvies je spieren en gewrichten losmaken? Revalideren na een operatie op basis van een individueel behandelingsplan? Of verlost zijn van pijn tijdens het werk, sporten, of wat dan ook? Dan ben je ook bij Evoke Health Hub aan het juiste adres!

LET’S PARTNER UP

“Schoenmaker, blijf je je leest.”

Dat dachten wij bij Evoke Health Hub ook. Onze focus ligt op personal coaching en voedingsadvies op basis van je persoonlijke doelstellingen en de objectieve metingen die we bij jou uitvoeren.

Vandaar dat we een partner zochten wiens core business ligt bij kinesitherapie en revalidatie, maar die wel onze filosofie deelt: één totaalaanpak waarbij de bewustmaking rond gezondheid, dynamiek en en levensstijl centraal staat, en waar de focus ligt op kwaliteit en innovatie.

We zijn trots op ons partnership met Movenda, een vooraanstaande groepspraktijk met professionele kinesisten die, net zoals wij, members als één geheel bekijken en iedere persoon een individuele aanpak bieden. Van manuele therapie over oefensessies in onze trainingsstudio tot dry needling: samen met de kinesist zullen we er alles aan doen om je klachten weg te werken en je op het gezonde pad te houden.

HOW DOES IT WORK

TIMING

- Maandag van 8 uur tot 11u
- Dinsdag van 18 uur tot 21 uur
- Donderdag van 8 uur tot 11 uur

DUUR

Een kinesessie bij therapeut Vincent neemt een half uur in beslag, eventueel gevolgd door een half uur oefeningen in de trainingsstudio

DOKTERSVOORSCHRIFT

Kinesitherapeutische verstrekkingen gebeuren steeds op doktersvoorschrift

TERUGBETALING

Voor terugbetalingen volgen wij de nomenclatuur voorgeschreven door het RIZIV

LET’S START SCHEDULING

Je kan een slot bij onze kinesitherapeut inboeken op 2 manieren:

Favicon Evoke Health Hub

Via Evoke Health Hub

Je kan zoals steed telefonisch of per e-mail bij ons terecht, nu ook om een afspraak maken voor een revalidatiesessie

Movenda

Via Movenda

Je kan ook via de algemene lijn van Movenda een slot boeken voor een kinesessie bij ons:
0483 65 44 89

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Ik wil blessurevrij aan m’n gezondheid kunnen werken!