CORPORATE WELLBEING

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Elk bedrijf heeft baat bij een sterk algemeen welzijnsbeleid. Tegelijk is hiervoor bij elk bedrijf, van kmo tot multinational, een andere aanpak nodig. En daarvoor zijn wij er.

Samen met Evoke Health Hub ontdek je de kracht van een gezonde levensstijl. We gaan op weg naar gezonde gewoontes en fysiek welzijn op de werkvloer, met een holistisch en duurzaam gezondheidsbeleid als resultaat.

Van desk potato naar vibrant ambassador: we hebben een weldoordacht gezondheidstraject samengesteld waarin we jouw medewerkers in 6 interactieve workshops onze duurzame, gezonde levensstijl voorstellen. Aan de hand van hands on tips & tricks en maandelijkse challenges leren we jou hoe je al onze healthy habits onder de knie krijgt.

5 voordelen voor je bedrijf

Inzetten op de gezondheid van medewerkers zorgt voor een positieve dynamiek in je organisatie. Het creëert meer betrokken en gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf, collega’s en klanten. Een effectief gezondheidsbeleid verbindt mensen met elkaar en met het bedrijf.

5 voordelen voor je werknemers

Samen met Evoke Health Hub krijg je iedereen op de werkvloer mee in het nieuwe gezondheidsverhaal van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de trainingen even leuk als haalbaar zijn, en dat op vlak van beweging, evenwichtige voeding, ergonomie, recuperatie en stresspreventie.

YOUR TRAJECTORY

Is ons gezondheidstraject niet onmiddellijk iets  voor jouw bedrijf, maar wil je wel aan de slag met je medewerkers?
Tijdens een persoonlijke ontmoeting bekijken we samen wat de noden en mogelijkheden zijn binnen jouw bedrijf. Een organisatiescan brengt deze in detail aan het licht. Op basis van jullie doel en ambities stippelen we een duurzaam plan met korte– en langetermijndoelstellingen uit, waarbij we rekening houden met:

bedrijfscultuur

Loopt 'sport' als een rode draad langs al jullie afdelingen? Of ligt de nadruk eerder op 'fun'?

conditie van je medewerkers

Liggen de conditieniveaus ver uit elkaar?

praktische mogelijkheden

In welke mate lukt het om met jullie team bij Evoke Health Hub of op een andere locatie te trainen?

budget van je bedrijf

Uit welk programma halen jullie het meest, rekening houdend met het beschikbare welzijnsbudget?

BUILDING BLOCKS

Net zoals in onze algemene personal coaching-trajecten, focussen we voor jouw bedrijf op 3 pijlers:

BEWEGING

VOEDING

MENTAAL WELBEVINDEN

Verder passen wij ons volledig aan aan jou:

• Trainen tijdens de middagpauze of liever na de uren?
• Eén keer per maand afspreken of leggen we je het vuur meerdere keren per week aan de schenen?
• Met z’n allen samen of individuele sessies?
• Bij jou in het bedrijf of liever in onze ‘trainingstempel’?
• Focus op persoonlijke vooruitgang of voornamelijk ter bevordering van de teamspirit?
• …

Het coaching-traject van je bedrijf is volledig modulair samen te stellen zonder verplichtingen of voorwaarden, op één uitzondering na: we vragen van jou dat je je 100% engageert en je medewerkers motiveert om er met volle goesting tegenaan te gaan.

Is ons gezondheidstraject niet onmiddellijk iets  voor jouw bedrijf, maar wil je wel aan de slag met je medewerkers?
Wij staan open voor al je ideeën en wensen. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan enkele voorbeelden die de corporate wellbeing in jouw bedrijf kunnen boosten.

Facts for your figure

Je werknemers krijgen individueel zicht op hun fysieke fitheid en algemene gezondheid, en verbeteren die aan de hand van bewegings- en voedingsadvies op maat. Aan het einde van de test krijgt elke werknemer een inhoudelijk testresultaat, feedback, voedingsadvies en een persoonlijk trainingsschema. Zo voelen ze zich aangespoord om actiever in het leven te staan en kunnen ze elkaar motiveren om hun nieuwe goede gewoontes vol te houden.

company goals

Wil je je medewerkers op een gestructureerde manier aan het bewegen houden? Dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden om met je hele team gas te blijven geven. Dit kan zowel op basis van individuele trainingsschema's, als groepslessen specifiek ingericht voor jouw team. Liever meer begeleiding? Dan voeren onze coaches het voorziene programma uit bij jullie op kantoor (eventueel met een aangepaste work-out per groep medewerkers).

WORKSHOPS

Teambuilding of incentive in het vooruitzicht? Evoke Health Hub boost je dag! We baseren jullie programma op de beschikbare tijd en het doel van de activiteit. Primeert het sportieve of voedingsaspect? Willen jullie elkaar beter leren kennen en begrijpen? Of draait alles om plezier maken? Samen met onze partners (cateringbedrijven, lunchlocaties in de buurt, dichtbijgelegen activiteiten, …) bereiden we een pakket op maat voor.

TEAM CHALLENGE

Blijft die ene collega iedereen elk jaar opnieuw aanmoedigen om deel te nemen aan Dwars door Hasselt? Wordt er ’s middags weleens geopperd om elkaar uit te dagen voor een obstacle run in de buurt? Of ziet de HR-afdeling het zitten om samen naar een sprinttriathlon toe te werken? Ook deze challenges helpt Evoke Health Hub je realiseren. Of je de uitdaging nu aangaat met geroutineerde sporters of mensen die amper actief zijn. Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers de gezonde vibes in elke spiervezel voelen.

HAPPY HEALTHY COMPANIES

Jeroen Happy Healthy Company

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Met jouw medewerkers samen gaan voor een collectief doel? Let’s do this!