ALLE HYGIËNISCHE MAATREGELEN OP EEN RIJ

Wat staan we te popelen om jullie terug te zien in onze trainingstempel! Om alles in goede banen te leiden, hebben we een oplijsting gemaakt van alle hygiënische maatregelen die we voortaan gaan treffen.

Gezien we vanaf 18 mei weer buiten zouden mogen trainen, passen we ons hier maar al te graag aan aan. De poorten gaan open, en je coach haalt alles voor jou van binnen naar buiten. In de eerste fase beginnen we met het opnieuw inrichten van (Shared) PT-sessies. Loopt dat goed? Dan zullen we systematisch ook opnieuw beginnen met groepeslessen.

Als we allemaal wat rekening houden deze richtlijnen en met elkaar, kunnen we ons weer optimaal uitleven in onze trainingen!

WAAR WIJ VOOR ZORGEN

 • Je training zal er zo mogelijks nog nét een tikkeltje luxueuzer aan toe gaan 💁‍♀️💁‍♂️ want voortaan zal je coach alles buiten voor jou klaarzetten, opdat jij het materiaal enkel dient aan te raken om je training te knallen.
  • Wij zetten de dumbells voor je klaar, en ontsmetten ze voor en na jouw gebruik
  • Wij hangen extra schijven aan je hexbar en halen ze nadien ook weer af
  • Wij verzetten de hoogte van het bankje voor jou en desinfecteren alles telkens grondig
 • Zowel voor als na het gebruik van het trainingsmateriaal zal je coach alles desinfecteren: bank, barbell, dumbells, toestellen, …
 • De coaches dragen bij het begeleiden van bepaalde oefeningen steeds een mondmasker wanneer we de fysieke afstand van 1,5 meter niet kunnen garanderen, en indien nodig trekken we ook handschoenen aan. We passen ons sowieso aan aan datgene waar jij je comfortabel bij voelt.
 • Heb je een tijdje stilgezeten? Dan zal je coach je bij bepaalde oefeningen opnieuw screenen om ervoor te zorgen dat we weer op het juiste niveau begint te trainen.
 • Je bent absoluut welkom, maar schrik niet als de voordeur gesloten is 😉 We willen ervoor zorgen dat je langszij komt, aangezien de poorten vanaf nu dag in, dag uit zullen openstaan. Zo moet je al één deur minder aanraken.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID

JOUW VERANTWOOR- DELIJKHEID

 • Heb je keelpijn of een droge hoest? Of voel je je over het algemeen niet zo lekker? Neem dan je verantwoordelijkheid en gelieve je PT-sessie te annuleren. Bel even naar je huisarts of surf naar deze gratis online medische chat.
 • De kleedkamers blijven tot nader orde gesloten. Gelieve je dus thuis om te kleden en te douchen, en je waardevolle spullen in je wagen te laten.
 • Gelieve je eigen handdoek mee te brengen en te gebruiken gedurende de training.
 • Breng ook zelf je gevuld flesje water mee alstublieft.
 • Het spreekt voor zich, maar we herhalen het graag even: desinfecteer je handen voor, na en tijdens je training zoveel je wil met alcoholgel, en gelieve voor je training thuis nog eens goed je handen te wassen.
 • Er staan her en der zakdoekendozen: gebruik deze tissues naar believen en deponeer ze nadien in één van de vuilnisbakken.
 • We zien ze echt supergraag komen, maar we zouden je toch willen vragen om je kinderen een poosje thuis te laten wanneer je komt sporten, dat je focus enkel op het veilig trainen ligt.

Nog niet helemaal klaar om terug te keren naar de tempel maar wel goesting om te blijven bewegen? Neem dan een kijkje bij onze home workouts: we hebben zowel circuittrainingen als krachttrainingen voor je in petto. Ervoor even opwarmen of nadien een rustig cooldown? Check dan ook onze stretching routine.

Blijf in uw kot, maar beweeg!

Heb je dat tikkeltje extra motivatie nodig om thuis te bewegen? Dan kan je deelnemen aan één van onze Zoom workouts. Vanuit je kot met een minimum aan materiaal sporten, maar toch onder begeleiding van je coach – ideaal toch?

Interesse? Drop ons een mailtje en we nodigen jou uit mee te doen!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

LEES OOK DEZE BLOGS

5 tips voor een summerbody
Het ideale tussendoortje of ontbijt: havermoutwafeltjes
De heilige drievuldigheid van suppletie: hoe kom je de winter sterk door?