HET CORONAVIRUS: WAT NU?!

Onmiddellijk na aankondiging van de overheid hebben we zonder twijfel gezegd: blijven trainen, natuurlijk! 💪 We hadden een resem hygiënische richtlijnen opgesteld (die je hieronder nog kan nalezen) en dachten, “zolang jij je goed voelt, zien we voorlopig geen reden waarom je niet zou mogen komen trainen”. Nu zien we die reden echter wel. Vandaar dat we beslist hebben om vanaf 16/3 t.e.m. (ten minste) 3/5 de deuren gesloten te houden.

#blijfinuwkot

IS HET NOG VEILIG OM NAAR DE TEMPEL TE KOMEN?

Ziekte

Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, vinden we het safer om niet door te trainen, maar zodra we weer groen licht krijgen van de overheid, willen we graag dat de volgende richtlijnen in acht worden genomen:

  • Heb je keelpijn of een droge hoest? Of voel je je over het algemeen niet zo lekker? Neem dan je verantwoordelijkheid en gelieve je PT-sessie, beurt en eender welke andere sociale activiteiten te annuleren. Bel (!) even naar je huisarts of surf naar deze gratis online medische chat. Check  info-coronavirus.be voor een antwoord op eventuele andere vragen.. 
  • Gelieve je eigen handdoek mee te brengen en te gebruiken gedurende de volledige training. Handdoek vergeten? Dan kan je er altijd wel ook eentje van ons gebruiken.
  • Gelieve zowel voor als na het gebruik van het trainingsmateriaal alles kort te desinfecteren: bank, barbell, dumbells, toestellen, … We voorzien voldoende product en papier, vraag er gerust naar bij je coach.
  • Het spreekt voor zich, maar we herhalen het graag even: was ook voor en na je training je handen op het toilet of in de kleedkamer.
  • Er staan her en der zakdoekendozen: gebruik deze tissues naar believen en deponeer ze nadien in één van de vuilnisbakken.
Hygiëne

Waar we, ondanks onze sluiting, wel in zullen blijven geloven, is dat hoe gezonder je bent en hoe fitter je je voelt, hoe hoger je weerstand zal zijn! Vandaar dat we beslist hebben om jullie wekelijks uit te dagen met twee home workouts: een circuittraining en een krachttraining. Ervoor even opwarmen of nadien een rustig cooldown? Check dan ook onze stretching routine.

Blijf in uw kot, maar beweeg!

Neem een filmpje op van je workout, doe het samen met je gezinsleden of virusbuddy, en motiveer mekaar om nog één rondje extra te doen!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

LEES OOK DEZE BLOGS

5 tips voor een summerbody
Het ideale tussendoortje of ontbijt: havermoutwafeltjes
De heilige drievuldigheid van suppletie: hoe kom je de winter sterk door?