NICO HUTTENER

“Elk succes is een succes”

Waar Nico de drive vond om personal coach te worden?
“Ik ben geschoold als verpleegkunde met postgraduaat “massage nurse” en “acupunctuur” die ik in San Diego studeerde. Ik zag daar een hele andere levensstijl dan die wij gewend zijn en hoe deze invloed heeft op niet alleen onze gezondheid maar ook op onze successen die we in het leven boeken. Ik wou daar iets mee doen. Ik ben halftijds beginnen werken als nucleair verpleegkundige en in bijberoep gestart met een eigen zaak, focus lag voornamelijk op behandelingen. Ik wou een volledig concept aanbieden om de kwaliteit van ons leven te verhogen. Personal training en voeding was zo de volgende stap”

NICO IN ‘T KORT

Kracht op 18jarige leeftijd

Ik ben begonnen met  krachttraining op 18-jarige leeftijd

1

2012

In 2012 werd ik personal trainer. Voor ik mijn personal trainer behaalde bij PCA studeerde ik af aan de humane wetenschappen. Later specialiseerde ik mij als verpleegkunde/ postgraduaat nucleaire geneeskunde/ massage nurse. Acupunctuur en  dry needling

In … startte ik mijn eigen PT studio “Full circle”. Onder welke naam ik vandaag nog mijn eigen suppletie ontwikkel. 

 

2

Gebeten door kennis

Na het behalen van mijn Personal trainer diploma vond ik parate kennis zeer belangrijk. Zodoende schoolde ik me bij in: Darmen, Hormonen en neurotransmitters. Heel interessant hoe we deze kunnen moduleren met kleine aanpassingen. Verder volgde ik cursussen van: strongman/  assesment, YPSI alles (training /voeding/ supplementen/ hormonen/ neurotransmitters/rehab/…) en Overload hormonen. 

3

Personal coaching bij Evoke

In 2022 kwam Evoke op mijn pad. Ik had in het verleden al opleidingen bij hen gevolgd. We delen delfde filosofie over wat we doen. Door bij Evoke te starten kon ik mijn focus leggen op mijn passie: het coachen zelf.  Sinds 2024 ben ik er head coach en begeleid ik ook de andere coaches met veel plezier. 

4

EEN STERKE VERSIE VAN JEZELF

Wat wij doen is een fantastische manier is om een sterkere versie van jezelf te worden, zowel fysiek als mentaal.

EVERY DAY

Krachttraining en gebalanceerde voeding kan gebruikt worden om een doel te bereiken. Maar het zou een functie moeten zijn zoals nadenken. Iets dat we elke dag doen om optimaal te evolueren

MET COACH NICO AAN DE SLAG

Bij Evoke Health Hub kijken we altijd naar de persoonlijkheid van het individu dat bij ons aanklopt om te kijken met welke coach er een goede match is, maar onderstaande profielen neemt coach Nico graag onder zijn stevige vleugels.

ATLETEN 

BODYBUILDING

 

REHAB

WHAT’S NEXT?

Mijn doelstelling voor mezelf

Mijn krachttraining in functie van paalacrobatie. Ik gebruik krachttraining en de aangepaste voeding om sterker te worden in mijn sport en om mij mentaal rust te geven.

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Wil je Jarne graag nog beter leren kennen, of voel je je geïnspireerd door z’n verhaal en zie je zo’n coach wel zitten? All right!