EVIE SNOECKX

“One life, live it!”

Waar Evie de drive vond om personal coach te worden?
In haar passie voor alles wat met gezondheid te maken heeft (beweging, voeding, welzijn). Ze wil mensen enthousiasmeren over het positieve effect wat een gezonde levensstijl (gezond eten, voldoende bewegen, een positieve mindset,…) met zich meebrengt.

EVIE IN ‘T KORT

Evie Snoeckx Personal Coach

de liefde voor gezondheid én Christophe ontluikte

In 2008 zette ik m’n eerste stappen in de fitness- en personal coachingwereld. Christophe Giardina en ik hebben elkaar leren kennen in de fitnesswereld. De vonk sloeg niet alleen over voor mekaar. We merkten dat we een gezamenlijke passie deelden in het helpen van mensen op een gezonde manier, en besloten zo al snel om de handen in elkaar te slaan en onze eigen weg op te gaan met onze eigen trainingsstudio FunctionalBody.

1

een gezondheidscentrum om trots op te zijn

Wat klein begon, groeide uiteindelijk uit tot een mooi sport- en gezondheidscentrum waar gezondheid in ’t algemeen en het streven naar een gezonde levensstijl centraal stonden, met enthousiaste en gepassioneerde trainers en gedreven leden die ten volle voor hun doel gingen.

2

het noodlot slaat toe

Midden 2017 sloeg het noodlot echter toe en moesten we met veel pijn in ’t hart afscheid nemen van Christophe… Met zijn wegvallen viel ook één van de grootste pilaren in het Functional Body-verhaal weg.

De jaren nadien stak ik al mijn energie in het overeind houden van mezelf en  Functional Body. En met de steun van de coaches, mijn vrienden en familie slaagde ik erin om het hoofd boven water te houden, zowel privé en professioneel. Maar toch had ik het gevoel dat ik ter plaatse was blijven trappelen en begin 2019 besloot ik om de knop om te draaien en weer vooruit te kijken, niet alleen op persoonlijk vlak maar ook voor mijn zaak.

3

een nieuw hoofdstuk

Gelukkig merkte ik ook snel dat ik de kar niet alleen ging moeten trekken. Enkele bevriende members gaven aan dat ze even enthousiast waren als ik om Functional Body nieuw leven in te blazen.

En zo ontstond Evoke Health Hub, een nieuw hoofdstuk in het Functional Body-verhaal. Dezelfde waardes en principes als Functional Body, maar in een nieuw jasje.

4

MET COACH EVIE AAN DE SLAG

Bij Evoke Health Hub kijken we altijd naar de persoonlijkheid van het individu dat bij ons aanklopt om te kijken met welke coach er een goede match is, maar onderstaande profielen neemt coach Evie graag onder haar warme vleugels.

Iedereen die gezonder door het leven wil gaan en streeft naar een gezondere levensstijl en meer evenwicht in zijn of haar leven

40+ vrouwen, om hen te begeleiden naar een gezondere levensstijl en hen beter te laten omgaan met hormonale veranderingen

 

Dames met een baby op komst of kersverse moeders, voor pre- en postnatale begeleiding

Vrouwen en mannen die hun lichaamssamenstelling willen veranderen: vetmassa verliezen en spiermassa bijkomen, om zo een gezonder, sterker, fitter en atletischer lichaam te bekomen

GA ERVOOR!

De ideale mindset voor mensen die bij ons komen trainen? De goesting om ervoor te gaan!

We hebben maar één leven dus ik wil mensen motiveren en helpen om er het beste uit te halen.

Zo kunnen we samen streven naar een zo lang mogelijk, gelukkig en gezond leven.

WEES LIEF VOOR JEZELF

Je hebt maar één leven dus haal er het maximale uit. Streef er naar om gelukkig en gezond te leven! En wees lief voor jezelf!

Ik ben trots op elk van onze members omdat ze één voor één de stap hebben gezet om gelukkiger, gezonder en bewuster te gaan leven. Iedereen komt naar ons met zijn eigen persoonlijke doel en het is onze taak om deze mensen op een gezonde, verantwoorde en motiverende manier te helpen om dit doel te bereiken.

WHAT’S NEXT?

Ik wil zelf proberen om het beste uit mezelf naar boven te halen zowel op persoonlijk, professioneel als sportief vlak. De dingen doen waar je gelukkig van wordt en af en toe eens uit je comfort zone treden om nieuwe dingen te proberen.

Op persoonlijk vlak vind ik het belangrijk om mezelf te zijn en me te laten omringen door mensen die me mijzelf laten zijn en tevens het beste in mij naar boven halen.

Professioneel wil ik zo veel mogelijk mensen proberen te enthousiasmeren om gezond en gelukkig te leven en hen te  helpen waar ik kan om het beste van zichzelf naar boven te halen.

Sport is mijn uitlaatklep, en één van mijn manieren om te ontstressen. Ik hou er dus van om regelmatig een uitdaging aan te gaan op dit vlak en de uitdaging die ik momenteel heb is om terug fit te geraken na een bewogen periode van veel stress en kwetsures.

KEEP ON LEARNING

Syntra

 • 2007-2008 Fitness Instructeur en Sportverzorger Syntra

Human Motion

 • 2008 Functional Movement Screen Human Motion
 • 2010 Selective Functional Movement Assessment
 • 2010 Triggerpoint Performance Therapy

UHasselt

 • 2010-2011 Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Physical Coaching Academy

 • 2014 NASM
 • 2015 Assess & Correct
 • 2015 Program Design
 • 2020 Pre- en Postnatale Training

Your Personal Strength Institute

 • 2015 Nutrition seminar
 • 2015 Before and after seminar
 • 2016 Program Design
 • 2016 Advanced Program Design en Periodisation
 • 2016 Nutrients, hormones end the nervous system
 • 2017 Advanced Supplementation
 • 2019 Interval Training Program Design and Periodisation
 • 2020 Functional Nutrition for Body Comp
Team Wolfgang YPSI

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Is Evie de geknipte coach voor jou en voel je haar onaflatend enthousiasme doorheen je scherm? Kom dan trainen bij Evoke Health Hub!